applied security research

Privacy Statement

Privacyverklaring Zolder B.V.

16 april 2020

Uw privacy is voor Zolder B.V. van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de relevante wet- en regelgeving over privacy, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (verder: AVG). Dit betekent dat wij:

  • Onze doeleinden duidelijk vastleggen voordat wij uw persoonlijke gegevens verwerken, via deze privacyverklaring;
  • Zo min mogelijk persoonlijke gegevens opslaan en enkel de gegevens die nodig zijn voor onze doeleinden;
  • Expliciet toestemming vragen voor de verwerking van uw persoonlijke gegevens, mocht toestemming verplicht zijn;
  • Benodigde beveiligingsmaatregelen treffen om uw persoonlijke gegevens te beschermen. Wij leggen deze verplichtingen ook op aan partijen die persoonsgegevens voor ons verwerken;
  • Uw rechten respecteren, zoals het recht op inzage, correctie of verwijdering van uw bij ons verwerkte persoonsgegevens.

Uw gegevens zijn veilig bij ons en wij zullen deze gegevens altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij de website zolder.io allemaal doen met informatie die we over u te weten komen.

Als u vragen heeft of wilt weten wat we precies van u bijhouden, neem dan contact op met Zolder B.V.

Contactformulier
Met het contactformulier kunt u ons vragen stellen of aanvragen doen. Hiervoor gebruiken wij uw nickname en e-mailadres. Dit doen wij op basis van uw toestemming. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat u tevreden bent met onze reactie.

Zendesk Chat
Onze website maakt gebruik van de externe ‘live support’ tool Zendesk Chat (Zopim). Hiermee kunnen wij live klanten ondersteunen op onze website en snel vragen van klanten online beantwoorden. Indien we niet online zijn heeft u de mogelijkheid om een bericht achter te laten. De (minimale) gegevens die u eventueel invoert in de live chat worden niet door ons opgeslagen, maar wel door Zendesk / Zopim. Zie https://www.zendesk.com/company/customers-partners/eu-data-protection/ voor de privacy verklaring van Zendesk. Wilt u niet dat Zendesk gegevens van u opslaat maak dan geen gebruik van de live chat, maar stuur een e-mail naar info@zolder.io.

Reclame
Wij willen u graag reclame sturen over aanbiedingen en nieuwe producten of diensten. Dit doen wij:

  • via social media

U kunt op ieder moment bezwaar maken tegen deze reclame. U kunt ons blokkeren of de afmeldoptie gebruiken.

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen
Met uitzondering van de partijen die nodig zijn om de hierboven genoemde diensten te leveren, geven wij uw persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).

Statistieken
Wij houden statistieken bij over het gebruik van onze website, maar deze gegevens zijn altijd geanonimiseerd .

Beveiliging
Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij zorgen dat uw gegevens bij ons goed beveiligd zijn. We passen de beveiliging steeds aan en letten goed op wat er mis kan gaan.

Wijzigingen in deze privacyverklaring
Wanneer onze website wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen aan uw door te geven.

Uw rechten
Als u vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

U hebt de volgende rechten:

  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
  • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
  • het laten corrigeren van fouten
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • intrekken van toestemming
  • een bepaalde verwerking beperken
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Wij zullen in principe binnen 30 dagen aan uw verzoek voldoen. Deze termijn kan echter worden verlengd om redenen die verband houden met de specifieke rechten van betrokkenen of de complexiteit van het verzoek. Als wij deze termijn verlengen, zullen wij u daarvan tijdig op de hoogte stellen.

Klacht indienen
Als u een klacht in wilt dienen over het gebruik van uw persoonsgegevens kunt u een e-mail sturen naar info [at] zolder [dot] io. Wij pakken elke klacht intern op en communiceren dit verder met u.

Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens
Zolder B.V.
Groeneweg 54
4759BB Noordhoek
E-mailadres: info [at] zolder [dot] io
Telefoon: +31168799850

KvK nummer: 75721376

Blogs

Zolder.App LIVE Presentations

Erik Remmelzwaal - 11 jan 2021
During #CES2021 we will host a daily LIVE event in Microsoft Teams – OPEN FOR ALL, so also available for non-CES-visitors and non-Teams-users. Monday – Tuesday – Wednesday from 17:00 – 17:30 CET / 11:00 – 11:30 AM EST. The events will be hosted by Erik Remmelzwaal in English. The sessions will be opened for […] Lees verder

#CES2021 - We Are Ready!

Erik Remmelzwaal - 06 jan 2021
We are very excited to be part of the #CES2021NL mission! Meet us at CES (Januari 11-14) in our online booth 10609 and see how we solve global challenges with NLTech. Erik Remmelzwaal, Co-Founder & CEO Yes I indeed think we are ready for CES. At this virtual event we will showcase Zolder.App. I am […] Lees verder

Azure App Consent Policies

Rik van Duijn - 11 nov 2020
OAuth consent phishing has been on the rise for a while now. Unsurprisingly, Microsoft has gradually introduced measures to protect from this type of attack. Latest: Risk-Based Step-Up Consent. Lees verder

Honeytokens using Azure Keyvaults

Rik van Duijn - 15 okt 2020
In 2017 Wesley and I gave a presentation at SHA2017 about honey/pot/tokens. We actually planned on building a fully fledged platform. But never came further then the POC phase of that project. This week we got a product demo from the guys at Thinkst, i’ve always loved this way of thinking: let the attacker come […] Lees verder

Risk of exposed home automation services

Wesley Neelen - 24 sep 2020
At home, I am automating many things for fun. Currently I am using Home Assistant, an incredibly powerful piece of software for automating your home. Regularly I am combining the home automation experiences with security. Home automation is often related to physical things such as changing lights, moving curtains, opening door locks or turning the […] Lees verder

Hacking the traffic light of the future

Wesley Neelen - 06 aug 2020
Nowadays we are connecting everything we can think of to the internet. Usually to make our lives easier or more comfortable. Some of the new upcoming innovations are related to making our traffic smart with the goal to improve safety, comfort and the traffic flow. We dived into this technology to analyze the inner workings and identify potential security risks. Lees verder

Detect lateral movement with Azure Sentinel

Wesley Neelen - 01 jul 2020
Lately we have been setting up a the production network for our Zolder.App service. The network consists of multiple segments separated by a firewall. As an addition we wanted to add monitoring features into the network. If an attacker is in our network, we would like to get a notification. Lees verder

Detecting BEC fraud using Azure Sentinel

Rik van Duijn - 17 jun 2020
Business Email Compromise (BEC) Fraud inflicts the most damage of all types of cybercrime, according to the FBI. How to detect such attacks using Azure Sentinel? Rik shares some actual possibilities. Lees verder

Phishing aftercare

Rik van Duijn - 26 mei 2020
This blog is part of our Office 365 attack & defense series. We also maintain a Github page where we share our Office 365 tools and queries. We often get sent phishing emails by family and friends. Not to phish us but because we ask family and friends to forward them to us. Sometimes they […] Lees verder

Inside a phishing panel

Wesley Neelen - 20 mei 2020
Dutch and Belgium citizens are receiving phishing attacks every day. But how does that exactly work? Lees verder

Office 365 - Exchange rules

Rik van Duijn - 13 mei 2020
This blog is part of our Office 365 attack & defense series. We also maintain a Github page where we share our Office 365 tools and queries. Exchange rules can be useful in managing the emails we receive on a daily basis. For example, it allows users to automatically respond or move specific emails to […] Lees verder

Office 365 - malicious applications

Wesley Neelen - 05 mei 2020
Wesley dives into the App Registrations feature of Microsoft Azure Active Directory. Finds ways to abuse it through delegate & application permissions and shares ideas howto protect from such abuse. Lees verder

Windows terminal profile fun

Rik van Duijn - 24 apr 2020
Rik plays around with the preview version of Windows Terminal to find manipulation options. Lees verder

Building a Zolder logo

Wesley Neelen - 22 apr 2020
Wesley writes about his most recent IoT project: building a Zolder logo with WS2812B ledstrips behind it, to give it some cool effects. Lees verder